《世界多美丽》Shenzhen OCT East


China Yunnan TV What a Wonderful World - Shenzhen OCT East
《世界多美丽》好胆你就来 深圳 東部華橋城


OCT East is a major entertainment and resort complex in Yantian, Shenzhen, China. It was constructed at a cost of CNY 3.5 billion and covers an area of nearly 9 km². Construction started in 2004 and it was opened in 2007.

東部華僑城 OCT East 是位於中國廣東省深圳市鹽田區,由華僑城集團投資建造的一個自然與人造景觀結合的旅遊度假區。總佔地面積約9平方公里,2004年開始興建,2007年7月底開幕。

度假區的位於鹽田區大鵬灣畔三洲田附近山區,面臨深圳著名的海灘大梅沙和小梅沙,自然景緻優美,在度假區興建之前就已是一處景區。

China Yunnan TV - Hong Kong 世界多美丽,以真诚的态度面对路上的每一道风景,每一餐美食,每一位有故事的人。

主持人: 伍琼瑨 制作: 北京旭日大成影视文化有限公司



猜你喜欢:
The Beauty of China 中国之美

Old Hong Kong 老香港

Photography 影藝

Paintings 美畫

No comments:

Post a Comment